Varma minnen från LA

Santa Monica, LAIdag skulle vi ha släppt en minipod, men ni får hålla ut till nästa vecka. Jojo befinner sig fortfarande i vackra, varma, exotiska Kalifornien. Där spenderade vi förra hösten och jobbade som volontärer under fyra månader.

Dreamcenter LADet var Jojo, jag, Johan och tre vänner till som åkte. Vi var volontärer (interns) på Dreamcenter och hjälpte till på olika ställen. De ändrar reglerna lite nu och då och just nu måste du vara över 23 år för att jobba som volontär.

Dodger StadiumDen första veckan vi var där gick vi på basebollmatch då säsongen nästan var slut.

Los Angeles Dreamcenter ligger i ett ganska ”dåligt”/slummigt område som heter Echo Park. Silverlake ligger precis bredvid och klassas som aningen bättre.

Forever 21En av mina favoritbutiker där borta är Forever 21. Jag fick tyvärr inte med mig så mycket prylar från just den butiken förra gången. Jag hamnade på lite andra ställen. Ett måste är att kika in Urban Outfitters. Det är inte lika billigt, men de bjuder på en riktigt schysst stil!

LA  Förra året sörjde vi över att allt blev kolsvart runt kl 18-19 varje kväll under november. Idag vet jag bättre…

 

Skriv ett svar