Vad skulle jag göra utan dig?

winterJag satt och snackade med ett gäng kompisar. Vi snackade om vad vi behövde hjälp med, saker som inte föll på plats och vad som skulle behöva ordna sig. Ibland slår det mig hur enkelt jag ger allt till Gud. Hur jag under varje dag möter olika saker som gör att jag innan jag ens tänker tanken säger ”Gud hjälp mig med det här”/”Åh ta hand om den här människan” / ”Styrk mig nu” m.m. Det går automatiskt. Att tänka mig in i ett liv där jag inte får göra det känns så tomt. Jag vet i ärlighetens namn inte vad jag skulle göra. Vart skulle jag gå? Hur skulle jag klara mig? Vem skulle ta hand om mig?

Nu menar inte jag att du har ett tomt liv för att du inte har Gud, du har det säkert jättebra och det är jag glad för! Men jag, jag skulle aldrig klara mig. Jag behöver Gud i allt jag gör. Jag behöver honom för att göra mig hel. Jag behöver honom för att få frid. Gud vill finnas till för alla på samma sätt som han finns med mig och alla andra som väljer att följa Honom. Om du skulle vilja testa om Gud finns kan du börja med att be (förklaring här).

 

Skriv ett svar