Tre fina filmer

One For the Money är en härlig film jag råkade missa. Den handlar om Stephanie Plum som blir av med jobbet och prövar lyckan som ”Bounty hunter”. Stephanie ska jaga folk som inte har befunnit sig i rätten vid bokad tid. Det här är en sån där mysig tjejfilm man blir glad av.

I About Time spelar bland annat Rachel McAdams. När jag såg filmens affisch tänkte jag ”nej den ska jag inte se”. Av någon anledning såg jag den ändå och jag är så glad att det blev så! Detta är en vacker film där det inte händer allt för mycket, så se inte den om du vill att det ska vara lite mer action. About Time handlar om en ung man som inser att han kan resa tillbaka i tiden. Det kanske låter konstigt, men jag måste säga att de gjorde hans egenskap väldigt vardaglig.

Till sist bjuder vi på en riktig feel good film. Efter att ha sett trailern först måste jag först varna, ha inte för höga förväntningar. Fyra äldre män som varit bästa vänner sen barnsben åker på sin sista resa till Las Vegas. Värd att se, men denna är inte heller fylld med så mycket händelser.

Skriv ett svar