Serierna du kanske har missat

Jag är en filmtjej i hjärtat, men när man råkar gifta sig med nån som bara gillar serier tenderar man att kolla på fler serier än vanligt. Själv har jag med hjälp av min fina syster hittat några serier som vi gillar. Här kommer tre tips inför hösten.

1. Baby Daddy – Döm inte serien utefter den här reklamen. Den är lite töntigt amerikansk. Det här är en schysst serie där man gillar precis alla huvudkaraktärer. I de flesta serier finns det alltid nån man helst hade tagit bort. Den är snabb, trevlig, humoristisk och fylld med fantastiska moves, ansiktsuttryck och lines. Baby Daddy handlar om en kille i 20-års åldern som helt plötsligt blir pappa då ett ex dyker upp och lämnar av bebisen vid trappuppgången.

2. The Mindy Project – Det tog mig ett gäng avsnitt att börja gilla den här serien, men mot slutet av första säsongen väntade jag febrilt att få se slutet. Du följer läkaren Mindy Lahiri som är delägare i en mottagning (sjukhus). Hon är sjukt pinsam och gör massa roliga saker hela tiden. Oj oj oj, du måste bara se det här.

3. Modern Family – Jag misstänker att de flesta redan har sett Modern Family men om du inte riktigt har kollat så gör det! Det är underhållande, trevligt och framför allt roligt. Du följer tre ganska olika familjer i deras vardag.

Skriv ett svar