Sånt man vill läsa på sommaren

Hungerspelen

På sommaren har man ofta massor av tid över och då är det dags att göra sånt som man brukar göra på sommaren. Jag brukar cykla en del, käka pinnglass, åka hem till mamma & pappa och läsa i deras trädgård. Jag gillar verkligen att läsa och här kommer tre heta sommartips. Jag misstänker att det är ett gäng som hört om filmerna, men som alltid är böckerna massa strån vassare. För det första vill jag tipsa om att läsa ”Hungerspelen”-triologin. Den är jättespännande och jo, lite konstig men när man väl kommer in i den kan man inte riktigt lägga ifrån sig den. Jag läste alla böcker på två dygn hehe.

Twilight

Har vi inte tröttnat på vampyrerna än? Jo, det har jag men de här böckerna är en fin kärlekshistoria och triangeldrama. Filmerna är ingenting mot vad som finns i dessa böcker. Jag rekommenderar verkligen att dyka ner i originalen.

Narnia

Det är ju inte så att alla läser eller känner sig sugna på att ta sig igenom de här tjocka böckerna. Då rekommenderar jag varmt att läsa ”Narnia”-böckerna. De är mysiga, roliga och äventyrliga.

 

 

Skriv ett svar