Om han inte lämnar henne nu, då är han fast

VJIbland när man ser folk i olika outfits, hör om deras historier eller bara lyssnar på vad folk (främst ungdomar) gjort i veckan så står man där ofta frågande (efter att man har skrattat gott). Jag undrar hur de fick sina idéer? Vad var det som gjorde att de från början kom på sina galna upptåg?

Jag är inte direkt känd för galna upptåg. Jag är ganska oäventyrlig av mig (än så länge), men ibland har man sina stunder! De där stunderna då man känner att det inte är okej att hämta Johan på tåget för sjuttiofjärde gången i vanliga kläder. De där stunderna när det  är dags att krydda till vardagen lite. Jag fick för mig att Jojo och jag skulle klä ut oss. Vi sprang ner i källaren och hämtade pappas gamla motorcykel-jackor (bara dem är en fröjd att få visa upp!). Vi tog på oss kläderna. cyklade ner till tåget och jag minns att jag tänkte ”Undra om han känner igen oss?”. Det Jojo tänkte delgav hon många år senare… ”Om han inte lämnar henne nu, då är han fast”.

Skriv ett svar