När ska tomtarna fram egentligen?

JulDet har varit jul ganska länge på Pinterest. Kanske är det alla fina bilder som jag har pinnat som gör att min julkänsla ligger extra nära i år. Kanske är det att jag tyckte att det var lite klurigt att fira jul i ett varmt Kalifornien förra året.

JulJohan och jag har diskuterat när man får ta fram tomtarna egentligen? Jag gissar att det finns lika många traditioner som familjer. I min familj har vi pyntat redan vid första advent. Hemma hos Johan har man plockat fram prylarna närmre jul.

JulOavsett när du plockar fram dina prylar vill jag bara hälsa att nu är det verkligen dags! Nu börjar snart julen! Se till att ta vara på allt vad den innebär. Visst det betyder julstök, städning och matångest för en del, men vad vill du att din jul ska betyda egentligen?

Bildkällor.

 

 

Skriv ett svar