Inspirational People: Jennifer Lawrence

Jennifer LawrenceNär jag hittade det här citatet förra veckan fick jag en idé om att fylla vår blogg med inspiratörer. Människor som har gjort något fint, bra och som inspirerar oss genom vad de har sagt, gjort eller hur de lever. Vi har valt det att kalla inläggen ”Inspirational people”. Först ut är Jennifer Lawrence. Hon vägrade gå ner ca 5 kg till en film (något som är vanligt inom filmbranschen) just för att hon visste att Katniss i Hungergames skulle bli en förebild för massvis med tjejer världen över. High five Lawrence!

Jennifer LawrenceInte nog med att hon väljer att vara en förebild för unga tjejer genom sina roller, hon väljer att släppa lite på det vackra, fina och perfekta och bara vara sig själv! Hur många vågar göra det här bland hundratals papparazzis? Snacka om att bjuda på sig själv! Det gillar vi!


Jo, vi måste ta med det här också. Hon vann nämligen bästa kvinnliga skådespelare under årets Oscargala. Hon var skitsnygg i en fantastisk Dior-klänning men när hon ska ta sig upp för trappan och ta emot priset så faller hon. Vi gillar hur hon räddar det! Vi kommer alla att falla någon gång och allt handlar egentligen om hur man tar sig upp.

Skriv ett svar