Inneboende i vår bil i åtta veckor


v-noseNär du hittar något sånt här efter en dag på skolan undrar du ju vad man håller på med?! Jag har varit skolfotograf som extraknäck under två månader och det har varit både intensivt, tufft och roligt på samma gång.

v-smileVissa skolor har fått en plats i hjärtat och andra inte. Mina dagar har startat med att klockan ringer någonstans mellan 5 och 6 på morgonen. Har suttit i bil ca 40-50 min och käkat mackor. Riggat någon timme och sen fotat folk mest hela dagen.

skolfoto-bloggDet här summerar typ exakt allt. Jag säger ett varmt hejdå till fotoutrustningen som har varit inneboende i vår bil i åtta veckor (!). Jag ska inte käka mackor på väldigt väldigt länge, och jag ger mitt varma stöd till alla lärare och förskolefröknar som lever i den här miljön år ut och år in.

Ps. De sista bilderna är lånade av den här underbara damen: Rebecka Rynefelt – såhär grym är hon egentligen.

 

Skriv ett svar