När skräcken sätter in

PiercingSist jag skulle iväg och ta en spruta så slutade det med att jag låg likblek, halvt avsvimmad på en offentlig toaletts toagolv. Om jag hade varit vid högre medvetande hade jag brytt mig, men jag kunde inte kontrollera mig själv. Jag försvann och lämnade dörren öppen utifall jag skulle försvinna helt.

Med detta i bakhuvudet gick jag runt en eftermiddag  i min lägenhet och funderade. Jag insett att det vore kul att ta ett till hål i örat. Jag visste att om jag ringer Jojo är det 90% chans att hon svarar ja. Jag övervägde alternativen och kom fram till att om jag skulle göra det, då hade jag spenderat tillräckligt mycket tid att vara nervös redan. Det var dags! Jag ringde Jojo och hon svarade ja. På väg till smyckesbutiken som skulle hjälpa oss var jag nervös. Inte för hur ont det skulle göra, utan för hur jag skulle reagera. Skulle jag än en gång inse att jag var rädd för något jag inte visste sen förut?

 

hal-i-oronen Allt gick bra! Jag överlevde och numera har Jojo och jag tre hål i öronen var.

Skriv ett svar