En biofantast ända in i själen

SF

Jag vet inte hur många blogginlägg som har ägnats åt film, bio och biotips. Ändå kom jag på mig själv häromdagen att jag hade glömt bort hur mycket jag gillar bio. Jag har inte gått på ett tag av olika anledningar och så kom den där dagen. Jag hade haft en dålig dag. En sån där dag där bara allt känns fel och man inte vet vad man ska göra åt det. Då överraskade Johan mig och tog mig på bio. Jag är fortfarande glad efter det, och visst är det möjligt att Johans gest är en del av glädjen (och inte bara själva biobesöket haha).

Iallafall vill jag dela med mig av en film som jag trodde skulle vara halvbra. Jag vet redan innan att alla inte kommer tycka om den här filmen, men det måste ju finnas fler som jag. Vi som gillar att tas iväg någon annanstans och bara behöver pausa och stiga in i sagornas värld en stund. Du som känner igen dig kan kolla in trailern och springa till närmsta biosalong. Förövrigt är detta en bokserie på sex delar vilket gjorde mig överlycklig. O ja, jag har redan bokat alla böcker jag hittade på biblioteket.

One Response to “En biofantast ända in i själen”

  1. Shoppingrundan

    Nu finns Shoppingrundan i Katrineholm!

    Svara

Skriv ett svar