Det var fler väggar som mötte mig än så

JerusalemVilken förmån det är att få åka iväg på resor med jobbet. Den här gången skulle ca 120 pastorer besöka Jerusalem och lära oss en massa saker tillsammans. Innan vi åkte förberedde jag mig på ”värme-väggen” som skulle slå till, men jag skulle vilja säga att det var fler väggar som mötte mig än så.

Gruppresa JerusalemIbland när man åker i grupp kan det blir sådär löjligt turistigt, men samtidigt får man vara glad över att man själv inte anordnar resan för en gångs skull. Här står en del av gänget och kollar ut över Jerusalem. En del hade varit där fler gånger, men jag och mitt team hade inte det. Det första jag tänkte på var att det var lite tråkig färg de hade byggt alla(!) husen med hehe (se bilden ovan).

Gravar vid olivberget

Vid utsikten såg vi bland annat detta. Massa massa gravar. Detta är på Olivberget och här vill man gärna bli begravd som jude, därför fanns det redan cirka 70 000 gravar placerade där.

Skriv ett svar