Att göra sin egen saft

Rabarbersaft Det är verkligen fint att få bo i samma stad som sina föräldrar med en gård full av massa bär, frukter och rabarber (man saknar att ha en trädgård när man bor i lägenhet). Jag fick smaka på mammas rabarbersaft och insåg hur mycket jag gillar det. Det smakar verkligen sommar!

Rabarbersaft Så jag tog mig i kragen och gjorde min alldeles egna saft! Kände att jag säkerligen har blivit lite inspirerad av Underbara Clara.

Rabarbersaft I ärlighetens namn så startade jag saftgörandet genom att lägga ihop allt så som man skulle och sen ska man vänta ett dygn. Efter det kommer den stora blandningen med socker och sånt och den gjorde mamma åt mig. Det är ju nåt med en mammas recepthemligheter.

One Response to “Att göra sin egen saft”

  1. Malin Aurora

    Åh så mysiga bilder!

    Svara

Skriv ett svar