Årsresumé: Maj-Aug 2013

majAndra delen i vår årsresumé bjuder på bilder från maj till augusti. I maj köpte jag och Johan vår allra första bil tillsammans! Det kändes ganska coolt, och visst den kanske inte är mycket att skryta med, men det var ett kul (och välbehövligt) köp! Vi plockade hem en liten begagnad Renault Clio -98 som höll ända fram till november…

juniI juni spenderade vi som vanligt ganska mycket tid på vårt smultronställe (hos mormor och morfar). Familjen passade på att hjälpa till att byta tak. Jag bidrog starkt med dokumentationen av bytet.

juliDet var i juli vi bestämde oss för att starta denna blogg! Främst för att få möjlighet att skriva lite bra, inspirerande och uppmuntrande saker till människor som behöver det! Det har varit väldigt roligt!

augustiDet var i augusti som familjen hyrde en skylift och vi passade på att se våra gator från högre höjder. Jag ska erkänna att jag höll i mig ganska hårt när jag tog den här bilden!

Skriv ett svar