Årsresumé: Jan-Apr 2014

Januari
Vi är tillbaka! Det är dags att starta årens inlägg med en liten årsresumé från 2013. I januari befann i oss fortfarande som volontärer på Dreamcenter i Los Angeles. Vi var volontärer tillsammans med ett gäng kompisar från Katrineholm. Det var en mycket spännande tid med intressant (läs äcklig) mat, fantastiska vyer och en massa äventyr. Fler bilder från tiden i LA hittar du här.

Februari Under februari bodde vi som varit volontärer tillsammans i en ganska stor husbil. Vi åkte från Kalifornien till Texas och tillbaka under tre veckor och passade på att se en bit av landet. Efter det bussade vi till Florida och avslutade vår resa i Miami. Fler bilder från roadtripen hittar du här. 

MarsBland det sista vi gjorde under resan (som hade pågått ända fram till mars) paddlade vi i Everglades bland alligatorer och krokodiler. Det var mycket trevligt! Förutom att jag satt i långärmat och långa byxor för att jag hade lyckats bränna exakt hela baksidan av mig själv.

april Väl hemma i Sverige passade Johan och jag på att fixa lägenhet, börja jobba och i april firade vi vår allra första bröllopsdag! Det var väldigt mysigt och den firades hemma. Vi gjorde god mat och till efterrätt blev det bland det bästa jag vet; hemmagjord glass.

Skriv ett svar