Aldrig i hela mitt liv

resaFörsta gången jag hörde om ”Resan14″ var på en konferens där en massa pastorer träffas. De som presenterade stod glatt och engagerat och berättade om en resa man absolut inte fick missa. Allt jag kände var: aldrig i hela mitt liv. 

Den här resan skulle bli en missionsresa där man skulle få träffa människor som jobbade med att antingen sprida budskapet om Jesus (missionera), eller som hjälpte folk med mat, pengar eller sjukdomar (socialt). Det kanske låter helt knäppt att jag inte ville följa med, men jag har aldrig känt att jag skulle behöva lämna Sverige för att göra ovanstående. Mitt hjärta (och förmodligen min bekvämlighet) är verkligen här. Jag brinner för Sverige och alla svenskar som skulle behöva höra att Gud innerligt älskar dem.

Jag har länge funderat på vad som gjorde att jag följde med, men helt plötsligt stod jag där på flygplatsen med en biljett i min hand. Jag hade bestämt mig för att vara positiv, att se saker med en nyfikenhet och att sedan få dela det jag såg och upplevde med andra.

Skriv ett svar